lørdag 21. september 2013

Finsk dominans i Nordisk

Post 11 og 12


Finnene viste styrke på første dag av den nordiske landskampen- Individuelt tok de de tre første plassene samtidig som de tok en klar ledelse i landskampe for 5-mannslag.

Det var bare to deltagere aav 71 som klarte fullt hus i en løype som gikk i et parklignende terreng i nærheten av hotellet. Det var mange poster med meget små marginer og især post 2 og 13 hadde lav treffprosenr, henholdsvis 21 og 38. Disse ble derfor meget utslagsgivende.

De som hadde alt rett var Antti Rusanen og Jari Turto, ikke uventet da disse har vært i toppen i en rekke VM. På tredjeplass kom Marko Määttäälä, deretter Stig Gerdtman og Robert Jakobsson, alle disse med 21 poeng.

Beste norske var Martin Jullum med 9. plass og 20 poeng. Samme poengsum hadde Jan Erik Haug på 11. plass. Geir Myhr Øien og Ole-Johan Waaler hadde begge 19 poeng og 25. og 26. plass. Lars Jakob Waaler ble nr. 51 med 17 poeng.I lagkampen er stillingen at Finland 1 leder med 103 poeng foran Sverige 1 med 9 poeng, Sverige 2 med 96 poeng og Norge med 95 poeng.

Men det kan snu imorgen, da venter et helt annet terreng,

Resultater

2 kommentarer:

Ole Arnt sa...

Alle tidspostpoengene hadde vært fint å ta med seg når det er landskamp---

Ole Arnt sa...

Rettelse: Skulle ha stått: "Bra at tidspostpoengene ikke hadde vært så fine å ta med seg når der er landskamp".
Uansett: Lykke til 2. dag! Det er fortsatt gode muligheter for pallplass.