torsdag 19. september 2013

Nordisk landskampDa har arrangøren lagt ut startlister og PM for den nordiske landskampen i helgen. Det stiller seks lag i landskampen, Finland og Sverige med to lag og Danmark og Norge med et lag hver. i det uoffisielle Nordiske mesterskapet deltar 71 utøvere. Her kommer også meget gode utøvere fra Italia, Ukraina og Estland.

Det vil bli ulike terreng de to konkurransedagene, lørdag i et parklignende terreng og søndag i skogsterreng. Det er lagt ut et eldre kart over området og dette viser et meget detaljrikt terreng, især på søndagen. Men jeg regner med at området på lørdagen inneholder mange flere detaljer enn hva dette gamle kartet viser.

Gammelt kart

Som et ledd i lagets forberedelser har Martin J analysert tre konkurranser som er lagt av løypeleggerne i landskampen og jeg regner med at dette kan vi dra nytte av i helgen.
Det er små marginer i preO og vi håper at dette kan hjelpe oss til å konkurrere i toppen.

På svenske orienteringsforbundets hjemmeside har de ikke helt trua på oss:
Det finns bara ett mål för de Svenska lagen – bucklan skall med hem på färjan på söndag kväll. Men, är inte Norge och Danmark med? Jodå det är de kan mycket väl blanda sig i leken. Danmark blev trea i årets lag-VM och slog såväl Finland som Norge men det var i tremannalag.

Hele omtalen på SOFT

Arrangørens hjemmeside med startlister og PM

Ingen kommentarer: