fredag 6. september 2013

Høstsesongen igang i Sverige

Svensk PreO har, bortsett fra et par lokale låp, ligget i dvale siden O-ringen. Men i helgen er det starten på en hektisk høstsesong.
Hele eliten er på plass når en skal gjennom tre konkurranser på to dager. det blir en real Upplandshelg hvor konkurransene skjer i nærheten av Uppsala.
Det hele starter i Bjørklinge på lørdag med mellomdistanse, fortsetter i Länna med nattløp og avsluttes med langdistanse hos OK Linne hvor det også er innlagt Elitserie.

I Bjørklinge er det Ola Jansson som er løpsleder og Thomas Jansson er løypelegger. Og som vanlig i Bjørklinge er det ekstremt korte løyper. I løpet av 365 meter har de klart å legge 20 poster.

Og som vanlig er det Länna som står for nattløpet og her har Gunnela og Arne Gustafson  løpslederjobben og løypeleggingen i sammen. Heller ikke her er det lange løyper, bare 830 meter består løypa av.

Elitseriens femte delkonkurranse er det OK Linne som tar seg av. Martin Fredholm tar løpslederjobben og foreldrene Owe og Eva tar seg av løypeleggingen.

Som en ser er det meget erfarne arrangører på alle arrangementene.

Som sagt er det femte delkonkurranse i Elitserien. Og nordmennene har gjort det meget bra i de foregående. Martin Jullum vant de to første konkurransene, mens Lars Jakob vant den tredje. I det første løpet ble det til og med dobbeltseier da Geir Myhr Øien tok plassen bak Martin.
I det fjerde løpet deltok ingen nordmenn.
I helgen har Martin og Geir tatt turen for å befeste sine posisjoner. i alt er det sju konkurranser hvorav de fire beste teller.

Stillingen Elitserien

Hektisk høstsesong (fra orientering.se)

Bjørklinge

Länna

OK Linne
 

Ingen kommentarer: