søndag 8. september 2013

Umulige Jullum vant igjen
Han er jo nesten umulig å slå så fort det dreier seg om Elitserien. Martin Jullum har deltatt på fire av de fem delkonkurransene og han har vunnet tre av disse.  På den fjerde fikk han annenplass, men den vant en annen nordmann.
Med dagens seier foran en hær av svenske medaljevinnere fra internasjonale konkurranser har han allerede sikret seg seieren sammenlagt.

Familien Fredholm hadde lagt løypene og det var mange med god poengscore. I alt var det 11 deltakere som klarte full pott, mens 14 deltakere hadde bare en feil ute i løypa.
Så igjen var det tidspostene som ble avgjørende. Og av de med 20 poeng var martin klart raskest med sine 7 sekunder. Det var bare Marit Wiksell som var raskere med 5 sekunder, men hun hadde en feil ute i løypa.
Geir Myhr Øien med sine 19 poeng og 10 sekunder ble nr. 14.

Neste konkurranse for de to gode nordmennene blir NM på Kongsberg. Er det noen nordmenn som klarer det svenskene ikke greide i helgen, å slå disse to?

Resultater

Elitserien (ikke oppdatert med dagens resultat)

1 kommentar:

Martin sa...

Hvis Stig vinner de to siste så vinner vel han sammenlagt på bedre 5. resultat om ikke jeg blir nummer 5 eller bedre på noen av de to siste konkurransene. Ved én 6. plass slår Stig meg, ved to 6. plasser så kommer vi vel likt.